Aktiviteter i Borettslaget

Eldretreff i Rolia Grendahus
En gang i måneden er det sosial samling for alle våre eldre beboere i grendahuset. Tilbudet er også åpent for eldre utenom borettslaget, men begrenses til de som har poststed Romolslia. Her er det tid for en prat om alt som skjer, både i nærområdet og i samfunnet for øvrig. Det serveres kaffe med "noko attåt".  

Sterk og stødig i Romolslia
Saupstad Frivillighetssentral inviterer til treningsgruppe for seniorer TIRSDAGER kl. 11:00 til 12:00 i Rolia. Treningen foregår i stående og gående, og har hovedvekt på styrke i beina og balansetrening. Et I regi av Trondheim kommune avholdes det eldretrim hver torsdag kl. 11:00 i Rolia Grendahus. Tilbudet er åpent for alle.

Grillplass/paviljong
Styret har etablert en paviljong med grill ved banen/skøytebanen vår. Det finnes strømuttak i paviljongen, så her er det mulig å steke vafler, koke seg en kopp kaffe eller te, eller også grille seg et par pølser eller ei lita flintstek. Alle beboere har tilgang til utstyret. Vi ber bare om at det holdes i orden i området rundt banen og paviljongen.

Romolslia Sportsklubb
Romolslia Sportsklubb ble stiftet i 1975 som Center BK. De første årene hadde klubben tilhold på Øya/Kalvskinnet, men tildlig på 80-tallet flyttet de opp til Romolslia. Tidlig på 90-tallet skiftet klubben navn til Romolslia Sportsklubb.
Klubbbens aktiviteter er stort sett innen fotball, hvor de  engasjerer alt fra barn til veteran.
Klubben har pr. i dag ca. 150 medlemmer i alle alderklasser. Klubben stiller lag fra 6 år og opp til veteran.

Dere finner mere info om klubben på www.romolslia.no


Romolslia BL

Copyright © 2020 · All rettigheter reservert · romolsliabl.no · utviklet av webstyler as